Get KoolPHP UI with 30% OFF!

M?n udu?lar?m? avtomatik olaraq mü?yy?n

Glen
Mən uduşlarımı avtomatik olaraq müəyyən məqsədlərə bölmək istəyirəm — məsələn, 30% tətil üçün, 20% yeni telefon üçün, 50% yenidən oyun üçün. Hansı kazinoda pul çıxarışında bu cür "məqsədli bölmə" funksiyası var? Bu, mənim maliyyə intizamımı gücləndirər. Mən təkcə qumar yox, həm də planlaşdırma istəyirəm. Kimsə bu cür ağıllı bölmə sistemi olan kazino bilir? Mən bu xüsusiyyəti təklif edən ən yaxşı platformanı axtarıram. Bu, mənim üçün əsl unikallıqdır.
Posted Aug 17 Kool
Nikola
Mobil telefon nömrəsi müasir onlayn qeydiyyatların ən çox tələb olunan sahələrindən biridir, lakin bu nömrənin təsdiqlənməsinin həqiqətən zəruri olub-olmaması məni həmişə düşündürür. Bəzi platformalar nömrəni yalnız təsdiq kodu göndərmək üçün istifadə edir, digərləri isə bu nömrəni istifadəçinin əsas identifikatoruna çevirir pulnan oyunlar səhifəsində qeydiyyat zamanı mobil nömrənin təsdiqlənməsinin məcburi olub-olmaması və bu təsdiqin SMS vasitəsilə, yoxsa səsli zənglə həyata keçirilməsi məni maraqlandırır. Bəzi platformalar eyni nömrənin birdən çox hesabda istifadəsinə icazə vermir, digərləri isə bu məhdudiyyəti tətbiq etmir.
Posted Aug 17 Kool